رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

ویدئو| پیام نظامی زن صهیونیست اسیر حماس، خطاب به نتانیاهو و ترامپ

«سرایا القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین ویدئویی از پیام «اربل یهود» نظامی زن صهیونیست اسیر شده توسط رزمندگان این جنبش به خانواده‌اش را منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «سرایا القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی ویدئویی منتشر کرد که در آن اربل یهود اسیر زن صهیونیست ۲۹ ساله در حال ارسال پیامی به خانواده‌اش است و نشان می‌دهد که او زنده است.

اربل در این ویدئو که ۲۵ ژانویه (۶ بهمن) ضبط شده است، خطاب به خانواده خود گفت: حال من خوب است و امیدوارم به زودی مانند دخترانی که آزاد شده‌اند، پیش شما برگردم.

در این ویدئو، اربل اعتراف کرد که از اکتبر ۲۰۱۳ تا اکتبر ۲۰۱۵ در ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل خدمت کرده است.

این نظامی زن اسیر صهیونیست در نزد مقاومت فلسطین از «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواست که برای تداوم آتش‌بس تلاش کنند تا همه اسرا بتوانند به خانه‌های خود بازگردند.

پیشتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی بازگشت صد‌ها هزار فلسطینی به مناطق خود در شمال غزه را به آزادی «اربل یهود» نظامی زن صهیونیست مشروط کرده بود.

در این پیوند، «هیثم ابوالغزلان» از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: ویدئوی پخش شده از اربل یهود اسیر زن صهیونیست نشاندهنده انعطاف‌پذیری مقاومت و اصرار آن بر اجرای آتش بس است.

وی افزود: نشان دادن تصاویر اربل یهود، زنده بودن او را تایید می‌کند و هرگونه توجیه نتانیاهو برای مانع تراشی در اجرای توافق را خنثی کرد.

به گفته وی، اربل یهود اسیر صهیونیست در ازای آزادی ۳۰ اسیر فلسطینی با احکام حبس بلند مدت تا پیش از روز جمعه آزاد می‌شود.

ابوالغزلان افزود: ۱۳۰ اسیر فلسطینی در چارچوب توافق برای آزادی اربل یهود همراه با ۲ اسیر زن دیگر آزاد خواهند شد.

توافق آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، صبح یکشنبه ۳۰ دی ماه اجرایی شد و مرحله اول آن، ۶ هفته به طور خواهد انجامید. در طول این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره خواهد شد.

این توافق با میانجی‌گری قطر، مصر و آمریکا و برگزاری چند دوره مذاکره در قاهره و دوحه به دست آمد.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از ۱۵۷ هزار فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی و همچنین بیش از ۱۴ هزار نفر مفقود الاثر شدند.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که پس از گذشت ۴۷۰ روز جنگ علیه ساکنان غزه، نتوانست به اهداف خود از این جنگ یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد.

از زمان برقراری آتش‌بس در غزه، عملیات جستجوی افراد مفقود الاثر و خارج کردن پیکر‌های شهدا از زیر آوار آغاز شده است و هر روز، شمار بیشتری از شهدا در مناطق مختلف این باریکه از زیر آوار خارج می‌شوند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->